Sensor new single March 22

Sensor new single March 22

Lost In The Sound feat.Roxanne
Primul single Sensor din 2019 extras de pe albumul SUFFICIENT, album care va fi lansat in luna aprilie a acestui an. Lost In The Sound este o piesa dinamica si plina de energie, cu un beat drum and bass si o voce surprinzatoare cu accente metal -un mix neconventional si fresh de genuri muzicale marca Sensor.
Vocea apartine artistei rock/metal ROXANNE (debut) a carei varsta coincide cu “varsta” trupei (20).

Muzica :Paul ILEA, Roxana Morar.
Versuri:Roxana Morar
Productie audio  : Paul Ilea @Kult Studio
Clipul piesei este realizat de catre Florin Campeanu si Alex Volintiru, avandu-l ca producator pe Paul ILEA.
ROXANNE  a studiat vioara de la varsta de 7 ani, este studenta la Conservator, si este una din putinele voci feminine din Romania de metal/rock din noul val , o voce care promite enorm si  de care veti mai auzi cu siguranta. Daca va suna familiar, ati mai auzit-o la Vocea Romaniei in sezonul 5.
facebook.com/itsroxanneofficial/
instagram.com/roxanneofficiall/

Sensor -un proiect eclectic inovativ, multi premiat care imbina muzica electro cu instrumente neconventionale. Abordand genuri muzicale surprinzator de diferite, au impartit scena la festivaluri internationale cu artisti ca The Prodigy, Faithless, Bonobo, Scorpions, Chicane, Sum 41, dar si cu artisti din zona jazz sau muzica culta -Keith Jarett (Miles Davis), Alexandru Tomescu. Sensor a creat spectacole de teatru prezente in stagiunile celor mai importantei teatre din Romania ( Bulandra, National), show-uri de percutie pe stadioane si la festivaluri de film din Europa.In aprilie 2019 Sensor va lansa cel de-al 5-lea album, numit sugestiv SUFFICIENT, un album aniversar in care fiecare piesa are un vibe din trecutul Sensor. Albumul va fi lansat de catre label-ul independent Kult Studio Records, contine 10 piese si are featurings cu artisti precun Roxanne, Lullu ( Zsuzsana Cerveni) , Natasha( Soundopamine).SENSOR  este : 
Paul ILEA (electronics, producer, composer)
Melak (percutie, dj)
Sasha ( percutie, electronics)
instagram.com/sensor__official
facebook.com/SensorBand